Uw gift is voor ons goud waard!

We zijn echt blij met elke gift!

Wil je ons steunen met een éénmalige gift of zelfs met een (klein) vast bedrag elke maand? Dit laatste kan zelfs al vanaf € 2,5! 
Wil je een grotere gift doen, laat het ons dan even weten.

Het rekeningnummer van onze VZW VlaamseDiëtisten is (GEBABEBB) BE13 0018 8645 9939
Bij de mededeling schrijf je dan ‘Gift Vlaamse KinderDiëtisten’

Waarom zou je ons steunen?

Diëtisten zijn in Vlaanderen niet de grootverdieners maar door hun passie voor het beroep zetten deze gespecialiseerde Vlaamse Diëtisten zich in om zoveel mogelijk kinderen te bereiken om te leren hoe belangrijk gezonde voeding voor hen is. 

De werkgroep Vlaamse KinderDiëtisten tracht niet enkel hun wetenschappelijke kennis door te geven aan professionelen, maar vooral ook aan alle kinderen en hun ouders en in alle lagen van de bevolking. Elk kind heeft immers recht op advies over gezonde voeding.

We hebben deze VZW opgericht omdat we met onze gebundelde expertise en creativiteit immers veel meer kunnen. Maar onze projecten kosten geld. We proberen als jong ondernemende organisatie met praatavonden, lessenpakketten, webinars, brochures, websites, social media en nog zoveel meer elk kind en elke ouder te bereiken. We zullen scholen ondersteunen, kinderdagverblijven, sportverenigingen, jeugdbewegingen, allerlei soorten instellingen en nog teveel om op te noemen.

Onnodig om te zeggen dat we elke gift, hoe klein ook, kunnen gebruiken om mooie en nuttige dingen te realiseren.

Alvast zoveel dank voor je generositeit! 

Chris Kerfs
diëtiste
voorzitter vzw Vlaamse Diëtisten
info@vlaamsedietisten.be

© 2022 Vlaamse KinderDiëtisten

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑